Minőség

Cégünk elkötelezte magát a magas szintű minőség mellett: mind termékeink, mind vállalatirányításunk a lehető legmagasabb minőséget képviselik.

ISO 9001, ISO 14001

ISO 9001, ISO 14001
Cégünk ISO 9001 és ISO 14001 minőségügyi és környezetirányítási szabványoknak megfelelő integrált rendszert működtet. A rendszert évente felülvizsgáltatjuk és folyamatosan fejlesztjük, hogy vevőink elégedettségét minden tekintetben kiérdemeljük.

KERMI

KERMIA Kanizsa Trend Kft. és az ÉMI-TÜV SÜD Kft. között 2011 elején stratégiai együttműködés valósult meg, melynek az a célja, hogy az Kanizsatrend termékek kiváló minőségében megerősíthessük jövendő vásárlóinkat. Éppen ezért minden egyes modellünket az ÉMI-TÜV SÜD szakembereivel bevizsgáltatjuk, hogy a hazai és az export piacainkra is minőségi tanúsítvánnyal kerülhessenek ki a termékeink.

A több mint 100 jelenlegi modellünk és későbbi fejlesztéseink is az ÉMI-TÜV SÜD Kft., KERMI Osztályának termékbiztonsági vizsgálata alá kerülnek, a sikeres vizsgálatok eredményeként a tanúsítási embléma pedig a termékeink csomagolására és garanciajegyére is rákerül, rajta a szöveggel, miszerint a modell a KERMI által bevizsgálva és ajánlva kerül forgalomba.

Amit az ÉMI-TÜV SÜD-ről tudni érdemes

Az ÉMI-TÜV SÜD Kft. a TÜV SÜD Csoport magyarországi leányvállalata. A vállalatcsoport Németország legnagyobb és a világ egyik vezető nemzetközi vizsgáló és tanúsító szervezete, amely 16 000 munkatársával 600 telephelyen támogatja partnereit világszerte a műszaki biztonság és a minőségügy valamennyi területén. A KERMI mint Magyarország vezető vizsgáló és tanúsító szervezete 2010-ben csatlakozott önálló osztályként az ÉMI-TÜV SÜD Kft-hez. A független szervezet tanúsítványai igazolják a vásárlók számára, hogy a termékek

 • megfelelnek a vonatkozó előírásoknak,
 • folyamatosan jó minőségűek,
 • és megfelelnek a vásárlói követelményeknek.

A termék minőségére vonatkozó paraméterek

A termékek minőségét, megfelelőségét laboratóriumi vizsgálatok garantálják a fogyasztók számára. A Nemzeti Akkreditáló Testület igazolja, hogy minden termékvizsgálat akkreditált, azaz megfelelt az európai és nemzeti előírásoknak (MSZ EN ISO/IEC 17025).

A KANIZSA TREND Kft. termékei a legújabb trend és design elvárások mellett kiválóan megfelelnek az érvényben lévő műszaki szabvány követelményeinek (EN 12520), amelyek az alábbi fizikai-, mechanikai és vegyi vizsgálatokat foglalják magukba:

 • Biztonsági vizsgálatok
 • Tartóssági vizsgálat
 • Stabilitás vizsgálat
 • Vegyi-vizsgálat

Ami a vásárlónak biztonságot jelent

 • A vásárló független harmadik szervezet által bevizsgált terméket kap.
 • A termékvizsgálatok folyamatosak, így a folyamatos minőség biztosított.
 • A laborvizsgálatok akkreditált laboratóriumban, nemzetközileg elismert szabványok alapján történtek.
 • A termékek megfelelnek az összes termékre vonatkozó biztonságtechnikai (mechanikai alkatrészek, textilek, alapanyag, stb..) előírásoknak.
 • A termékek folyamatos gyártásellenőrzés mellett készülnek.

A bevizsgálás folyamatáról az ÉMI-TÜV Süd, Kermi egy összeállítást is készített, melyet itt érhetnek el:
https://www.youtube.com/watch?v=r9WNybCX5yM

ADR

Az ADR a veszélyes anyagok közúti szállításáról szóló európai egyezmény rövidítése.
A Kanizsa Trend Kft. veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadója:

Pál József
biztonsági tanácsadó
[sm mailto="info@adrtanacsado.eu" txt="info@adrtanacsado.eu"]

FSC

Nyilatkozat

Az „FSC POL 01-004 Az FSC irányelve szervezetekkel való együttműködéséről” tárgyában

Az aláíró szervezet együttműködik az Forest Stewardship Council-lal (bejegyezve Oaxaca, Mexico), vagy leány- illetve társvállalataival (továbbiakban FSC) annak tagjaként vagy szerződött partnereként. Az aláíró szervezet ezennel kijelenti, hogy elolvasta és megértette „Az FSC irányelvét a szervezetekkel való együttműködéséről”-t, ahogy az a www.fsc.org oldalon megjelent. Ez az irányelv az FSC álláspontját rögzíti az FSC-vel kapcsolatban álló, vagy kapcsolatba kerülni kívánó szervezetek vagy személyek által folytatott elfogadhatatlan tevékenységgel kapcsolatban, valamint a kapcsolat megszüntetésének módját.

A fentiek fényében a Szervezet kifejezetten elfogadja, hogy sem most, sem a jövőben, amíg a kapcsolata az FSC-vel fennáll, sem közvetlenül, sem közvetve nem vesz részt az alábbi elfogadhatatlan tevékenységekben:
a) Illegális fakitermelés, illetve erdei- vagy fatermékek illegális kereskedelme;
b) A hagyományos és az emberi jogok megsértése az erdészeti műveletek során;
c) Jelentős természetvédelmi értékek pusztítása az erdészeti műveletek során;
d) Erdők jelentős mértékű átalakítása ültetvénnyé vagy nem erdőművelésű területté;
e) Genetikailag módosított szervezetek használata az erdészeti műveletek során;
f) Az ILO (Nemzetközi Munkaügyi Szervezet) egyezmények megszegése a munka világára
vonatkozó alapvető elvekről és jogokról szóló ILO nyilatkozatban (1998) leírtak szerint.

Nagykanizsa, 2016.02.23.

Wilheim Gábor
Ügyvezető

Tanúsítvány letöltése (pdf fájl)