Vállalatpolitikánk

Célunk, hogy magas színvonalú, jól szervezett munkával, jó minőségű termékekkel és profizmussal elnyerjük partnereink hosszú távú elégedettségét, bizalmát és termékeink, szolgáltatásaink színvonalának fejlesztésével piacvezetővé és jelentős tényezővé válni a belföldi és a nemzetközi piacon.

Ennek érdekében törekszünk jelenlegi és leendő ügyfeleink igényeinek és elvárásainak megismerésére és megértésére, a teljesítés kockázatainak feltárására és mérséklésére, valamint minőségi szempontból magas szintű, megbízható teljesítésére.

Eszközeink:

  • Az ügyfelek jelzéseinek figyelése, igényeiknek és a felhasználási sajátosságaiknak elemzése, a vállalt kötelezettségeink maradéktalan teljesítése.
  • Beszállítók, alvállalkozók kooperációs partnereink folyamatos értékelése, kiválasztása és tartós partneri kapcsolat létesítése.
  • A fejlesztés lehetőségeinek tudatos keresése, feltárása, megvalósítása és bemutatása.
  • Az ügyfélszolgálati és a piackutatási valamint az értékesítési folyamataink tökéletesítése.
  • Munkatársaink szakmai felkészültségének és a minőség és a környezet iránti elkötelezettségének fejlesztése és motiválása.

Teljesítményünk mércéje, sikereink záloga az ügyfeleink és tulajdonosaink elégedettsége és hosszú távú bizalma.

Folyamatosan fejlesztjük menedzsment rendszerünket és következetesen alkalmazzuk a megelőzés alapelvét. A jobbítás cégünk minden munkatársának feladata.

Kötelezettséget vállalunk a környezetet befolyásoló technológiák folyamatos fejlesztésére és a kedvezőtlen környezeti hatások kiküszöbölésére, valamint a környezetszennyezések megelőzésére. Elkötelezzük magunkat a tiszta és rendezett környezet, és a környezeti értékek védelme mellett. Tevékenységünk végzése során hangsúlyt fektetünk a mindenkor hatályos jogszabályok és a környezeti tényezőinkkel kapcsolatban vállalt előírások betartására, a tevékenységünkkel érintettek biztonságára.

A vezetőség minőség és a környezetvédelem iránti elkötelezettségét példamutatása és a minőség és a környezetirányítás fejlesztésükben vállalt tudatos szerepe teszi hitelessé.

A fenti célok megértése, a velük való azonosulás munkahelyi kultúránk és ösztönző rendszerünk alapja.

Energiahatékonysági pályázat

Az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII. törvény végrehajtására kiadott 122/2015. (V.26.) Korm. rendelet 7/A. §. (2) bekezdése e) pontjában foglaltaknak eleget téve közzétesszük, hogy a Kanizsa Trend Kft. esetében 2016-ban az alábbi energetikai fejlesztés került megvalósításra a bemutatottak szerinti paraméterekkel.

Kanizsa Trend Kft. Kárpitosüzem épületének világítás korszerűsítésével elért

Villamos energia megtakarítás211 MWh/év
Primer energia megtakarítás527 MWh/év
Üvegházhatású gázkibocsátás-megtakarítás192 CO2 t/év (primer)
Világítás korszerűsítés költsége nettó8754 eFt
Villamos energia költség megtakarítás nettó5393 eFt/év
Megtérülési idő2 év
Beruházás várható élettartama15 év

2018. évi energiahatékonysági célú beruházások:

–          Világítás rekonstrukció

–          Válaszfal szigetelés

–          Szigetelt automata kapuk beépítése

       Beruházás előtti fogyasztás           Beruházással elért megtakarítás
Villamos energia1 897 695 kWhVillamos energia572 kWh
Földgáz366 190 m3Földgáz7 248 m3