Bevonóanyagok

Modelljeink bő típusválasztéka, a bevonóanyagok választható több, mint 100 színe és az egyedi dísztűzés biztosítja az Ön Kanizsatrend bútorának testre szabhatóságát és egyediségét.

Bevonóanyag választásához nem elégséges fényképek nézegetése: ezt érezni, tapintani kell. Menjen el kiskereskedelmi partnereink valamelyikéhez, és tapasztalja meg élőben bevonóanyagaink minőségét!

Egyes ülőbútoroknál lehetőség van dísztűzéses vagy kontraszttűzéses varrás igénylésére. Ezek egyedisége miatt azonban személyes egyeztetés szükséges, ezért kérjük, az opciókról tájékozódjon kiskereskedelmi partnereinknél.

Természetes bőrök

Standard bőrök

A Standard bútorbőrjeink cserzett állati bőrből készült természetes termékek. Minden darabja egyedi, mert a természetben nincs két egyforma bőr. Az összeválogatás során emiatt enyhe színeltérés, illetve a fényesség csekély eltérése előfordulhat. A bőrök minőségét a gyártónál végzett rendszeres ellenőrzéseink és független intézetek vizsgálatai is garantálják.

LongLife bőrök

Az eredeti LongLife bőr lenyűgöző bőrbevonat, amely valódi természetességével hat az érzékekre. Élmény a tapintása és az illata. Jólesik puhán belefészkelődni, mégis masszív. Ápolása egyszerű, anyaga tartós, csaknem elnyűhetetlen. A LongLife bőr örökre szép marad az egyedülálló Anti-Aging-Systemnek köszönhetően, ami nem más, mint egy speciálisan kifejlesztett, öregedést gátló rendszer. A LongLife bőrre nyújtott garancia öt évre szól.

A LongLife termékek és szolgáltatások kizárólagos magyarországi forgalmazója a Kanizsa Trend Kft.

Bemutató film bőr bevonós kanapé tisztításáról

Szövetek

Standard szövetek

A Standard szöveteink mind jó minőségű alapanyagból (selyemből, műszálból, gyapjúból) készülnek. Az egyszerűtől a mintásig, a moderntől a rusztikusig mind megtalálható kínálati palettánkon.

novalife szövetek

novalife az első szövet, amely szerkezetéből fakadóan a bőrhöz hasonlít, tapintása puha, nagy értékű anyagra emlékeztet, a felülete pedig olyan ellenálló, hogy a foltoknak esélye sincs vele szemben. A novalife szövetre nyújtott garancia öt évre szól.
A  novalife termékek és szolgáltatások kizárólagos magyarországi forgalmazója a Kanizsa Trend Kft.

Bemutató film szövetes kanapé tisztításáról

Hogyan tisztítsuk bútorszöveteinket?

Olyan tippeket, tanácsokat gyűjtöttünk össze, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy kedvenc kanapéd hosszú ideig megőrizhesse szép, eredeti állapotát.

A bútorszövetekre vonatkozó néhány alapszabály

  • Ne ülj új, még mosatlan ruhában kárpitozott bútorra, mert a bútorszövet elszíneződhet!
  • A durva anyagú ruhák, például a farmer, valamint a szegecsek, cipzárak, gombok kárt tehetnek a bútorszövetben.
  • Ne tisztítsd a kárpitot gőztisztítóval!
  • A tisztítószert ne vidd fel közvetlenül a bútorszövetre!
  • Csak óvatosan dörzsöld, mert megváltozhat a felszíne!
  • Az optikailag összetartozó felületeket egyszerre tisztítsd!
  • A foltokat a folt szélétől befelé haladva távolítsd el!
  • Nyomás, hő, izzadság és pára hatására előfordulhat, hogy az anyag felülete kisebb-nagyobb mértékben megváltozik. Ezek a „foltok” a fénytől függően leginkább a velúr és zsenília szöveteken szembetűnők. A felületi eltéréseket eltüntetheted, ha óvatosan, a száliránnyal ellentétes irányban átkeféled őket, vagy ha egy éjszakára nedves kendőt helyezel rájuk.
  • A bútort csak a teljes száradást követően (kb. 24 óra elteltével) használd!

Foltok tisztítása

Nem zsíros foltok: vér, tojás, széklet, vizelet
Nedvesíts be meleg, szappanos vízzel egy fehér, puha pamutrongyot, és töröld át a szövetet vele szálirányban! Ne használj forró vizet, mert a fehérje kicsapódhat!

Szeszes italok, sör, kóla, gyümölcslé, limonádé, tea, kávé, bogyós termések, bor, leves, filctoll, golyóstoll, parfüm, hányás
Nedvesíts be langyos, szappanos vízzel egy fehér, puha pamutrongyot, majd itasd fel a foltot óvatosan. Ha a folt nem tűnik el, a száradás után a megfelelő kárpittisztító szerrel is áttisztíthatod.

Erősen zsíros foltok, úgymint zsír, tej, szósz, rúzs, cipőkrém, lakk
Az ilyen foltokat a szakáruházakban kapható tisztítószerrel kezeld!

Rozsda, megszáradt vér
Puha, fehér rongyot nedvesíts be citromsav oldattal (1 dl vízbe 1 evőkanálnyi citromsavat tegyél), majd nyomkodva töröld át a foltot!

Gyertyaviasz
Próbáld a viaszt lehetőség szerint széttördelni és óvatosan eltávolítani. Ezt követően a megfelelő kárpittisztító szerrel többször tisztítsd át a kárpitot!

Forrás: Kika tippek hírlevél