Tavaszi termékbemutató

A Kanizsa Trend Kft. idén is megrendezte immár hagyományos tavaszi termékbemutatóját belföldi és külföldi viszonteladó partnerei részére. A bemutatóteremben az érdeklődők a régiek mellett mintegy 30 új modellt tekinthetnek meg.

Kanizsa TV – 2012. március 27.

Az elmúlt időszakban a modern design irányvonal bővítése mellett a kedvezőbb árfekvésű, kis lakásokba szánt szövetes ülőgarnitúrák fejlesztését hajtották végre, valamint minőségi szövet és bőr bevonókkal frissült a Kanizsa Trend jelenleg is nagy bevonóanyag-kínálata – mondta Miklós Zsolt. A cég ügyvezető igazgatója kérdésünkre elmondta: stabilan tartják árbevételüket, a dolgozói létszám pedig továbbra is 500 fő – ezt a számot a nehéz világpiaci és magyarországi viszonyok ellenére szeretnék hosszú távon megőrizni. Ezért a folyamatos termékfejlesztés mellett nagy hangsúlyt fektetnek a marketingre és a hatékonyságnövelésre.

A hatékonyságnövelés jegyében 2011-ben több mint 100 millió forint értékű beruházást hajtottak végre, átszervezték a belső folyamatokat, lerövidítették a belső szállítási útvonalakat – hangsúlyozta Miklós Zsolt, aki bízik abban, hogy ezekkel a lépésekkel nemcsak piaci pozíciójukat sikerül megőrizniük, hanem előnyre is szert tesznek.