Vállalatpolitikánk

Célunk, hogy magas színvonalú, jól szervezett munkával, jó minőségű termékekkel és profizmussal elnyerjük partnereink hosszú távú elégedettségét, bizalmát és termékeink, szolgáltatásaink színvonalának fejlesztésével piacvezetővé és jelentős tényezővé válni a belföldi és a nemzetközi piacon.

Ennek érdekében törekszünk jelenlegi és leendő ügyfeleink igényeinek és elvárásainak megismerésére és megértésére, a teljesítés kockázatainak feltárására és mérséklésére, valamint minőségi szempontból magas szintű, megbízható teljesítésére.

Eszközeink:

  • Az ügyfelek jelzéseinek figyelése, igényeiknek és a felhasználási sajátosságaiknak elemzése, a vállalt kötelezettségeink maradéktalan teljesítése.
  • Beszállítók, alvállalkozók kooperációs partnereink folyamatos értékelése, kiválasztása és tartós partneri kapcsolat létesítése.
  • A fejlesztés lehetőségeinek tudatos keresése, feltárása, megvalósítása és bemutatása.
  • Az ügyfélszolgálati és a piackutatási valamint az értékesítési folyamataink tökéletesítése.
  • Munkatársaink szakmai felkészültségének és a minőség és a környezet iránti elkötelezettségének fejlesztése és motiválása.

Teljesítményünk mércéje, sikereink záloga az ügyfeleink és tulajdonosaink elégedettsége és hosszú távú bizalma.

Folyamatosan fejlesztjük menedzsment rendszerünket és következetesen alkalmazzuk a megelőzés alapelvét. A jobbítás cégünk minden munkatársának feladata.

Kötelezettséget vállalunk a környezetet befolyásoló technológiák folyamatos fejlesztésére és a kedvezőtlen környezeti hatások kiküszöbölésére, valamint a környezetszennyezések megelőzésére. Elkötelezzük magunkat a tiszta és rendezett környezet, és a környezeti értékek védelme mellett. Tevékenységünk végzése során hangsúlyt fektetünk a mindenkor hatályos jogszabályok és a környezeti tényezőinkkel kapcsolatban vállalt előírások betartására, a tevékenységünkkel érintettek biztonságára.

A vezetőség minőség és a környezetvédelem iránti elkötelezettségét példamutatása és a minőség és a környezetirányítás fejlesztésükben vállalt tudatos szerepe teszi hitelessé.

A fenti célok megértése, a velük való azonosulás munkahelyi kultúránk és ösztönző rendszerünk alapja.