Facebook – Kanizsa Trend hivatalos vállalati oldala

„Ritka az olyan ember, aki az életét növekedéssé változtatja, aki az életét az önmegvalósítás hosszú utazásává alakítja át, aki azzá lesz, akivé lennie kell.”
(Osho)

A Kanizsa Trend Kft. vonzó ajánlattal keresi leendő munkatársait!

Facebook – Kanizsa Trend hivatalos vállalati oldal, 2016. október 17.

A lakáskultúra legértékesebb termékén dolgozhatsz nálunk, most minden előképzettség nélkül! A legjobb szakembereink adják át tudásukat, tapasztalatukat a tanulni vágyó újoncoknak, és ha ügyes vagy, a lelkesedésedet még ösztöndíjjal is támogatjuk, hogy néhány éven belül szakma legyen a kezedben! Büszkék vagyunk munkatársainkra, mert egymást segítve, összehangoltan dolgozunk. Legyél a csapatunk tagja Te is!

Nagyszabású bővítésünk keretében közel 20 féle munkakör betöltésére jelentkezhetsz, még prototípus-fejlesztőként is dolgozhatsz! Akár az alapozó, vázösszeállító, varró, asztalos, kárpitos terület érdekel, nálunk stabil hátteret találsz, több ponton digitalizált munkafolyamatokkal fogsz találkozni, igényes környezetben és régiónkban vonzónak számító bérezéssel!

Cégünknél teljesítményarányos prémiumrendszer működik, de ha nálunk dolgozol, ezen felül minden hónapban jelenléti prémiumban részesülsz, kedvezményes áron juthatsz sportbérlethez, és ingyenes jogi tanácsadást vehetsz igénybe. Ezek által az egy műszakban végzett fizikai munkával megteremtheted magadnak a biztos anyagi hátteret, mely mellett szabadidőd is marad!

Kezedben a jövőd kulcsa, ne hagyd ki a lehetőséget!

Jelentkezz személyesen a Humánerőforrás csoportunknál (Nagykanizsa, Szemere utca 4.), illetve email formájában az anita.borsos@kanizsatrend.hu címen.

Legyél a csapatunk tagja!

Érdeklődni a 93/500160-as telefonszámon lehet.