Értéket őrzünk

Név a bútoriparban – Kanizsa Trend Kft.

Nagykanizsa Szuperinfó, 2016. 09. 01.

Cégünk – a Kanizsa Trend Kft. – a nemzetközileg dinamikusan prosperáló, több száz vállalatból álló Steinhoff cégcsoport tagjaként vezető szerepet tölt be a hazai bútorgyártásban. Nagykanizsai telephelyünk több évtizedes bútorgyártási hagyományokkal büszkélkedhet. Nevünk ismerősen cseng mindazok számára, akik igényt támasztanak szépérzékkel készített, minőségi kárpitos bútorra elérhető áron, és figyelemmel kísérik folyamatosan megújuló modellszortimentünket: a népszerű Kanizsa Trend kollekciót és a több mint egy évtizede felépített andante márka termékeit. A minőségi ülőgarnitúrák széles formai skálája a kezdetektől kiterjed úgy a klasszikus, mint a modern formavilágra, mára pedig palettánk tovább bővült franciaágyak, étkezőpadok, székek, relax fotelok és ülőkék kínálatával, valamint rengeteg beépített funkcióval, kezdve az általános belföldi igényt kielégítő ágymechanizmussal és ágyneműtartóval, egészen az olyan extrákig, mint például a felállást segítő motoros funkció. A kényelem és az elegancia minden esetben a legfontosabb végcélok, amit Fejlesztési és Technológiai osztályunk tesz a mindennapi élet kihívásaihoz alkalmassá. Nem véletlen tehát, hogy a munkatársaink kezei közül kikerült bútorok naponta újabb és újabb magyar család otthonába kerülnek, és kb. 20 export célországba viszik jó hírünket.

A több mint 500 főt foglalkoztató bútorgyár biztos munkahelyet kínál, emellett igényes munkakörnyezetet teremt jelenlegi és leendő kollégáinak, melyhez béren kívüli juttatások (étkezési jegy, utazási költségtérítés, sportolási lehetőség és ingyenes jogi tanácsadás) is társulnak. A lakáskultúra szereplői vonzó életpályát tudhatnak magukénak, hisz ez az az ágazat, amit rengeteg olyan szakma szolgál ki, ahol egy ügyes kezű, kreatív, fejlődőképes ember érvényesülni tud és megélhetést szerez. Több mint 100 szakemberünkkel a kárpitos üzem számít a legnagyobb munkaterületünknek, de asztalos, szabász és varró szakemberekkel együtt ide is folyamatosan várja a jelentkezéseket a Humán Erőforrás osztály, hogy gyárunk a Kanizsa Trend Kft-hez beérkező rendelésigényekhez szükséges kapacitást biztosítani tudja. Cégünk emellett kitűnő, rugalmas kapcsolatot ápol és állandó jelleggel kooperál megbízható beszállítókkal. A mellékelt CSALÁDFA ábra azt mutatja be, hogy egy alapszakmából hányféle irányban el lehet indulni, és mivé lehet fejlődni, mindez csupán affinitás, szorgalom, tanulási hajlandóság kérdése. A technológiák pedig tovább fejlődnek, korszerűsödnek, és az alapanyagok tekintetében is rengeteg a változás, melyekkel lépést kell tartani.

Menedzsmentünk felelősséget vállal a környezetet befolyásoló technológiák folyamatos fejlesztésére és a környezetszennyezés megelőzésére. Elkötelezzük magunkat a tiszta és rendezett környezet, és ezen értékek védelme mellett. Tevékenységünk végzése során hangsúlyt fektetünk a mindenkor hatályos jogszabályok és a környezeti tényezőinkkel kapcsolatban vállalt előírások betartására, a tevékenységünkkel érintettek biztonságára. Együttműködést vállaltunk a Forest Stewardship Council-lal vállalva azt, hogy az erdészeti műveletek és a fakitermelés teljes mértékben legálisan, szabályosan és jelentős természetvédelmi értékeket kímélve zajlik.

Tevékenységünk, céljaink és a cégünket érintő aktualitások nyomon követhetők honlapunkon (www.kanizsatrend.hu), ahol partnereink és leendő vásárlóink segítséget kapnak a választáshoz, és további információkat szerezhetnek. Ezen kívül létrehoztuk a Kanizsa Trend Kft. hivatalos vállalati oldalát a Facebook-on, ahol szeretettel várjuk érdeklődő látogatóinkat.