Bevonóanyagok

Modelljeink bő típusválasztéka, a bevonóanyagok választható több, mint 100 színe és az egyedi dísztűzés biztosítja az Ön Kanizsatrend bútorának testre szabhatóságát és egyediségét.

Bevonóanyag választásához nem elégséges fényképek nézegetése: ezt érezni, tapintani kell. Menjen el kiskereskedelmi partnereink valamelyikéhez, és tapasztalja meg élőben bevonóanyagaink minőségét!

Egyes ülőbútoroknál lehetőség van dísztűzéses vagy kontraszttűzéses varrás igénylésére. Ezek egyedisége miatt azonban személyes egyeztetés szükséges, ezért kérjük, az opciókról tájékozódjon kiskereskedelmi partnereinknél.

Természetes bőrök (Magyarországon csak a KIKA áruházakban)

Standard bőrök

A Standard bútorbőrjeink cserzett állati bőrből készült természetes termékek. Minden darabja egyedi, mert a természetben nincs két egyforma bőr. Az összeválogatás során emiatt enyhe színeltérés, illetve a fényesség csekély eltérése előfordulhat. A bőrök minőségét a gyártónál végzett rendszeres ellenőrzéseink és független intézetek vizsgálatai is garantálják.

LongLife bőrök (Magyarországon csak a KIKA áruházakban)

Az eredeti LongLife bőr lenyűgöző bőrbevonat, amely valódi természetességével hat az érzékekre. Élmény a tapintása és az illata. Jólesik puhán belefészkelődni, mégis masszív. Ápolása egyszerű, anyaga tartós, csaknem elnyűhetetlen. A LongLife bőr örökre szép marad az egyedülálló Anti-Aging-Systemnek köszönhetően, ami nem más, mint egy speciálisan kifejlesztett, öregedést gátló rendszer. A LongLife bőrre nyújtott garancia öt évre szól.

A LongLife termékek és szolgáltatások kizárólagos magyarországi forgalmazója a Kanizsa Trend Kft.

Képek bőr bevonóanyagainkról

Bőr bevonóanyagokBőr bevonóanyagokBőr bevonóanyagokBőr bevonóanyagok

Bemutató film bőr bevonós kanapé tisztításáról

Szövetek

Standard szövetek

A Standard szöveteink mind jó minőségű alapanyagból (selyemből, műszálból, gyapjúból) készülnek. Az egyszerűtől a mintásig, a moderntől a rusztikusig mind megtalálható kínálati palettánkon.

novalife szövetek (Magyarországon csak a KIKA áruházakban)

A novalife az első szövet, amely szerkezetéből fakadóan a bőrhöz hasonlít, tapintása puha, nagy értékű anyagra emlékeztet, a felülete pedig olyan ellenálló, hogy a foltoknak esélye sincs vele szemben. A novalife szövetre nyújtott garancia öt évre szól.
novalife termékek és szolgáltatások kizárólagos magyarországi forgalmazója a Kanizsa Trend Kft.

Képek szövet bevonóanyagainkról

Szövet bevonóanyagokSzövet bevonóanyagokSzövet bevonóanyagokSzövet bevonóanyagok

Bemutató film szövetes kanapé tisztításáról