Andante

A hazai bútorgyártás utóbbi húsz évében kevés olyan sikertörténetet lehet találni, mint amilyennel a Kanizsa Trend Kft. büszkélkedhet.

A folyamatos műszaki fejlesztés, a helyi szakértelem és az Andante márka egységes kommunikációjának  eredményeként a gyár bútorai számos európai országban megtalálhatók és népszerűek.
Mára a cég Magyarország vezető bútorgyára lett. A nemes anyagú, izgalmas formájú Andante bútorok és Kanizsa Trend kollekció gyártójaként 30 országban ismerik és elismerik cégünk nevét.

Az ismertségért és az elismertségért folyó verseny állomáspontjai közül több az elmúlt évtizedhez köthető a cég életében. 2002 tavaszán indult el az Andante márka első reklámkampánya több csatornán (televízió, óriásplakát, sajtó), félévente ismétlődő kampányokkal.
A rendkívüli modellgazdagságú bőr ülőbútorcsalád a klasszikus és szolidan modern stílusokban a felső-középkategória szegmens abszolút piacvezetője lett Magyarországon.
Az Andante belföldön vált a Kanizsa Trend-nél gyártott ülőgarnitúrák ismertetőjévé.
A Kanizsa Trend Kft Andante márkanév alatt gyártott termékei 2014. október 1-től a 8 magyarországi  KIKA áruházban vásárolhatóak meg.

Andante logó