Andante

A hazai bútorgyártás utóbbi húsz évében kevés olyan sikertörténetet lehet találni, mint amilyennel a Kanizsa Trend Kft. büszkélkedhet.

A folyamatos műszaki fejlesztés, a helyi szakértelem és az Andante márka egységes kommunikációjának  eredményeként a gyár bútorai számos európai országban megtalálhatók és népszerűek.
Mára a cég a világ számos részén működő, több mint 100 vállalatból álló Steinhoff Cégcsoport dinamikusan fejlődő tagjaként Magyarország vezető bútorgyára lett. A nemes anyagú, izgalmas formájú Andante bőrbútorok gyártójaként 30 országban ismerik és elismerik a Kanizsa Trend nevét.

Az ismertségért és az elismertségért folyó verseny állomáspontjai közül több az elmúlt évtizedhez köthető a cég életében. 2002 tavaszán indult el az Andante márka első reklámkampánya több csatornán (televízió, óriásplakát, sajtó), félévente ismétlődő kampányokkal.
A rendkívüli modellgazdagságú bőr ülőbútorcsalád a klasszikus és szolidan modern stílusokban a felső-középkategória szegmens abszolút piacvezetője lett Magyarországon.
Az Andante belföldön vált a Kanizsa Trend-nél gyártott ülőgarnitúrák ismertetőjévé.
A Kanizsa Trend Kft Andante márkanév alatt gyártott termékei 2014. október 1-től a 8 magyarországi  KIKA áruházban vásárolhatóak meg.

Andante logó